Брус Спрингстийн ще изнесе първия концерт на Бродуей от 15 месеца

...
Брус Спрингстийн ще изнесе първия концерт на Бродуей от 15 месеца
Коментари Харесай

Брус Спрингстийн няма да пее пред ваксинирани с AstraZeneca

Брус Спрингстийн ще изнесе първия концерт на Бродуей от 15 месеца насам, оповестява " Гардиън. На 26 юни " Босът " на американския рок ще пее единствено за имунизирана аудитория. Но не по какъв начин да е с имунизирана - почитателите би трябвало наложително да с " Пфайзер ", " Модерна " или " Янсен ". Това са трите ваксини, регистрирани от американската FDA за приложимост в Съединени американски щати и доколкото концертите на рокзвездата са в рамките на родината му - това не съставлява проблем.

Британската и канадската преса обаче изригнаха в същинско отвращение от решението му, защото той отхвърли като опция за допуск записаната и необятно използвана в двете страни AstraZeneca.

Първи канадският в. Toronto Star разгласява възмутена публикация под заглавие Burn in the USA ( " Да изгориш в Съединени американски щати " - игра на думи с един от най-големите шлагери на артиста Born in the USA), отчитайки, че имунизираните канадци не могат да участват на концертите му.  " Шоуто би трябвало да продължи. Но в случай че си имунизиран с AstraZeneca, поканата не важи за теб ", написа вестникът.

Собственикът на залата съобщи, че условието е в благозвучие с политиката на щата Ню Йорк и че единственото изключение ще се прави за деца под 16 години. Те могат да влязат с негативен тест и имунизиран пълновръстен компаньон. 

" Спрингстийн на Бродуей " ще изиграе ролята на тест за театралната улица, която се чака да отвори порти за нормалните си спектакли най-рано през септември. Преди няколко дни Ню Йорк отпразнува достигането на стаден имунитет със 70% имунизирани от популацията, а губернаторът Андрю Куомо съобщи, че множеството противоепидемични ограничавания могат да отпаднат. 71-годишният Спрингстийн е една от първите огромни звезди в света, които изнасят огромни независими концерти след началото на пандемията.

На от ден на ден места в света имунизацията против COVID-19 се явява нещо като пропуск за пътувания, концерти и други обществени прояви. 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР